Ark & Ruller

Vi kan levere alle enkeltsidige kvaliteter i ruller og som ark. Ark kan leveres fra den tyndeste N-bølge til den kraftigste trippelbølge. Vi kan også levere bølgepap i endeløse baner. Dette bruges ofte når det der skal emballeres varierer i længden fra gang til gang. De forskellige bølgehøjder kan kombineres sammen, således at man opnår kraftigere paptykkelser.

Ruller

Rullevarer til f.eks. offset kachering. Rullerne leveres i kvaliteter og bredder, som passer til kundens behov. Kan leveres i alle farver og kan også leveres med preprint tryk på bagsiden. Produceres i alle kendte bølgehøjder inkl. den nye W-bølge med de fantastiske egenskaber. Brune og hvide kvaliteter vil under normale forhold kunne leveres på 5-8 arbejdsdage.

ruller

 

Farver

Farvede ark eller ruller i mange standard farver. Desuden er der muligheder for kundebestemte farver. Velegnet til mindre gaveemballager, eller som bagside for en offset eller serigrafitrykt forside. Leveres både som åbne og lukkede ark eller i ruller med åben bølge.

farver

W-bølgen

W-bølgen, her vist som Astroglans, er 1,6 mm i bølgehøjden og har næsten ligeså god bæreevne med liggende bølge, som den har med stående bølge. Bæreevnen er bedre end for en 2mm E-bølge – og næsten ligeså god som en 3 mm B-bølge. Leveres både i ark og ruller.

wbolge

 

N-bølgen

N-bølgen (0,4 mm, ca. 0,8 mm med papir på begge sider) er helt ny på markedet. N-bølgen vil med fordel kunne erstatte kartonnage de steder, hvor en større styrke ønskes. Vil kunne leveres som ruller og ark.

F-bølgen

F-bølgen (1,0 mm) også kaldet microbølge, anvendes ofte til offset trykte emballager, så som gaveemballager, borddisplays eller mindre bakker. Leveres som åbne eller lukkede ark. Kan leveres i ruller til kachering.

E-bølgen

E-bølgen (2,0 mm) er i dag den mest anvendte bølge til offset trykte emballager. E-bølgen går også under navnet “minibølge” og kan leveres i enten ark eller ruller.

B-bølgen

B-bølgen (3,0 mm) bruges bl.a. til større offset trykte emballager og displays, hvor der er brug for en højere stabelstyrke og leveres i enten ark eller ruller.

C-bølgen

C-bølgen (4,0 mm) har højere stabelstyrke end B-bølgen. Mest brugt til transportkasser, men kan også anvendes opkacheret til f.eks. displays. Disse leveres kun i ark.