Derfor kan du ikke købe vores papemballage online

June 21st, 2015 by Bentsen Emballage AS

Bentsen Emballage leverer udelukkende individuel, intelligent og bæredygtig emballage fremstillet i pap. Her er ingen færdiglavede løsninger.

Vil du gerne være en kopi af dine konkurrenter? Nej, vel? Derfor kan du heller ikke købe standardiserede løsninger hos os. Fordi vi ikke tror på det. Og fordi din virksomhed eller dine varer ikke skal mases ned i en fast form eller ligne en billig kopi.
Dertil kommer, at en standard løsning ofte resulterer i spild og overforbrug af materialer. Det tjener hverken din økonomi eller vores fælles miljø.

Papemballage til attraktive priser med mængderabat
Hos Bentsen Emballage betaler du for det, du har brug for – ikke et stykke pap mere. Det er simpelt købmandskab, der giver attraktive priser og tilfredse kunder.

En individuel løsning betyder dog ikke, at du går glip af mængderabatter. Naturligvis.

Mange faste kunder. Lige så mange løsninger.

Vi har mange faste kunder. Særligt fødevarevirksomheder, der alle ønsker at stikke ud på hylden – og stikke af med salget. Og det gør du ikke ved at ligne konkurrenten på hylden. Eller gulvet.

Vi hjælper din virksomhed med at optimere dit salg med optimalt bølgepap i endeløse baner, skræddersyede displays, papcontainere, kantlister, oktabiner og papemballage til gaver. Blandt andet.

Fælles for alle vores produkter er, at de bliver udviklet individuelt af vores designere. Derfor kan du ikke købe vores emballage online.

Interesseret i en intelligent løsning af dit behov for emballage? Kontakt os og fortæl om dine ideer, ønsker og behov, så hjælper vi dig med at få form på det hele!

Læs mere: Om os: Vi elsker pap. Det gør vores kunder også!

  • Posted in Uncategorized
  • Comments Off on Derfor kan du ikke købe vores papemballage online