Kantlister

Kantlister: Kantbeskyttere i pap forstærker din emballage

Hjørner og kanter er emballagers ømme punkt. For at sikre din papemballage fuldkomment, kan du forstærke med en kantliste. Så opnår du en sikker og stabil transport og færre tab.

Kantlister sikrer din emballage både udvendig og indvendig.

Monteret indvendigt afstiver kantlister indpakningen.

Placeret udvendigt beskytter kantlister emballagens sårbare steder under transport. Derudover giver de ekstra stabilisering.

De geniale kantbeskyttere gør det dermed mere let, stabilt og sikkert at stable og fragte læssede paller. Det betyder, at du reducerer skader og opnår store besparelser i tab.

Måske verdens mest robuste pap

En kantliste er måske verdens mest robuste paptype. Listens rolle er at yde ekstra beskyttelse og afstivning. Derfor er den nødt til at være hårdfør.

Kantlisterne hos Bentsen Emballage er bygget op af mange lag papir. De er komprimerede og limet sammen. På den måde bliver de så slidstærke og robuste som muligt.


Læs mere: Vi vælger aldrig en standardløsning. Det bør du heller ikke.

Læs mere: Derfor kan du ikke købe vores papemballage online

Selvklæbende kantlister er den letteste opgradering af papemballage

Selvklæbende lister yder beskyttelse og afstivning. Og så er det let som en leg at montere og afmontere dem. Lettere bliver det ikke at opgradere din emballage!

Vi kan levere de selvklæbende kantlister med lim på indersiden eller ydersiden. Det er op til dig, om listerne skal sidde uden på emballagen eller inde i emballagen.

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er bedst til din virksomhed? Så kontakt os. Vi står altid klar med professionel rådgivning.

 

Opgradér din emballage! Kontakt os og lad os skabe den bedste holdbarhed og afstivning af din emballage.

kantbeskyttere 2 kantbeskyttere kantbeskyttere-3