Om os

Vi elsker pap.
Det gør vores kunder også.

Lethed, styrke og bæredygtighed gør pap til den bedste emballage, du kan finde til din virksomhed. 20 års erfaring, et kompetent team af eksperter og skarpe producenter gør Bentsen Emballage til et klogt og attraktivt valg som leverandør.

Pap er mere end et genialt, grønt og genanvendeligt materiale til emballage. Det er hele vores verden.

Dansk firma med internationale leverandører

Bentsen Emballage A/S er etableret i 1991. Siden 2009 drevet af de tre partnere, Henning Bentsen, Rikke Polenz Gohlke og Lars Bryde.

Firmaet er i vækst og har i dag hovedsæde i Odense i midten af Danmark.
Vi er fødevareindustriens førstevalg som leverandør, men løser opgaver for alle brancher. Ser du et butiksdisplay i et supermarked, er der stor sandsynlighed for, at vi har haft et hoved med i spillet.

 

Specialister i bølgepap

Vi er specialister i bølgepap og sætter vores aftryk på cirka 15 millioner kvadratmeter pap om året. Det svarer til at pakke hele Saltholm ind i pap.

 

Læs mere: Vi vælger aldrig en standard løsning. Det bør du heller ikke.
Læs mere: Tredobbelt bølgepap: Let, lækker og lukrativ emballage

Pappaller i patenteret dansk design
Vi producerer over 120.000 pappaller om året. Det er vi stolte af.

 

Vi er først og fremmest stolte fordi, efterspørgslen viser, at danske virksomheder foretrækker en let og bæredygtig løsning, der er sund for både krop og miljø.

 

Derudover beviser det, at det er lykkedes os at udvikle et intelligent, innovativt og brugervenligt design, der holder på alle måder.

 

Vores patenterede pappalle er gennemtestet af Teknologisk Institut og fremstillet af 100 % genbrugspapir. Det gør, at emballagen kan recirkulere og er let at bortskaffe sammen med dit øvrige pap.

Læs mere: Træt af tung træpalle? Let palle i pap er et stærkt alternativ

 

Tysk perfektionisme og punktlighed
Vi elsker de mindste detaljer og de største udfordringer ved pap. Nogle kalder os nørder. Og det er okay med os.

Vi går ikke på kompromis med vores valg af leverandører. Vi har egenproduktion af vores palleserie Pal-let i Ølgod. Al anden emballage bliver produceret i Tyskland hos håndplukkede leverandører. Faktisk har vi haft de samme otte, tyske leverandører gennem over 20 år. Fordi de matcher vores høje krav om kvalitet og deler samme kærlighed til detaljer og muligheder med pap.

 

Det betyder ikke, at vores løsninger er blevet stillestående gennem tiden. Tværtimod. Når vi har analyseret din virksomheds behov, udvælger vi den partner, der kan levere en optimal løsning til dig med sit produktionsapparat. Sådan udnytter både du og vi vores viden og erfaring bedst.
Papemballage uden faste mål, men faste ambitioner

Hos Bentsen Emballage finder du ingen faste mål og former. Uanset, om du ønsker gaveemballage, papcontainer, kantliste eller bølgepap i endeløse baner skræddersyer vores designere emballage, der passer perfekt til dit behov og budget. Det eneste der er standard hos os er vores høje ambitioner. Hvorfor skulle det være anderledes?

 

Læs mere: Derfor kan du ikke købe vores pap emballage online

Læs mere: Bølgepap i endeløse baner: Emballage af varer fra small til xxl

Ring til os og hør, hvordan vi kan skræddersy papemballage til din virksomhed.