Om os

Erfaring og fokus på kvalitet

Hos Bentsen Emballage tør vi godt at sige, at vi er eksperter i pap. Vores sælgere har hver især mange års erfaring inden for branchen, og vi sørger løbende for, at hele vores virksomhed tilpasser sig branchens udvikling.

Kvalitet og viden er to af nøgleordene for vores virksomhed og derfor fokuserer vi altid på et grundigt forarbejde samt løbende sparring og kvalitetstjek, så vi er sikre på, at vores kunder hele tiden modtager den optimale emballage til deres forskellige produkter.

 

Dansk firma med internationale leverandører

Bentsen Emballage A/S er etableret i 1991 og har siden 2016 været ejet og drevet af de to partnere Rikke Polenz Gohlke og Lars Bryde.

Firmaet er i vækst og har i dag hovedsæde i Odense i midten af Danmark. Vi leverer hovedsageligt til ingrediens- og fødevareindustrien, men løser opgaver for alle brancher. Ser du fx et butiksdisplay i et supermarked, er der stor sandsynlighed for, at vi har haft et hoved med i spillet.

Vores leverandører er hovedsageligt tyske specialister, som vi i de fleste tilfælde har samarbejdet med i over 20 år. Det betyder blandt andet, at vores kunder altid kan være sikre på henholdsvis høj kvalitet, stabilitet og fordelagtige priser.

 

Bølgepap og pappaller

Vores speciale er bølgepap og vi sætter vores aftryk på ca. 15 millioner kvadratmeter pap om året. Derudover producerer vi årligt over 120.000 pap-paller, hvilket du kan læse mere om på vores underside: http://pal-let.com/