Papemballage

Derfor er papemballage et godt valg for din økonomi og dine behov

 

Bølgepap i endeløse baner, butiksdisplay, oktabiner, gaveæsker i pap, papcontainere, pappaller og meget mere. Bentsen Emballage designer, udvikler og producerer alle de løsninger i pap, du kan forestille dig – sammen med os.

 

Bentsen Emballage er Danmarks førende leverandør af papemballage. Vi kan også hjælpe din virksomhed med en skræddersyet løsning i det stærke, fleksible og bæredygtige materiale.

 

6 fordele ved emballage i pap
Emballage i pap har et væld af fordele. Her er nogle af dem:

 

  1. God stødabsorberingsevne
  2. Stor styrke
  3. Let vægt
  4. Lille pris
  5. Et væld af tilpasningsmuligheder
  6. Miljøvenlighed

 

Alverdens løsninger i papemballage, men aldrig efter fast standard

Vi har et væld af faste kunder inden for flere brancher. Alligevel har vi ingen faste løsninger. Faktisk er standard det eneste, du ikke kan få hos os.

Det er ikke for at være snobbede, men derimod særligt påpasselige med at matche dit behov og ingen andres.

Uanset, om du foretrækker emballage i tredobbelt bølgepap, papcontainere, oktabiner, gaveæsker eller en af vore mange andre løsninger i pap.

 

Læs mere: Vi vælger aldrig en standard løsning. Det bør du heller ikke.

 

Udvikling af emballage er inddelt i 7 faser:

~

1. Analyse

Hvad er dit behov for emballage? Hvis du ikke ved det, hjælper vi dig med at finde svaret. Vi arbejder for at optimere din emballage, så det giver værdi for dig og dine kunder i alle led.

 

2. Idéudvikling

Næste step er at idéudvikle. Alt bliver gransket og overvejet. Lige fra økonomi til kvalitet udtænker vi en idé til dit produkt, der er optimal på alle leder og kanter.

 

3. Design

Når vi har researchet og idéudviklet, tegner og designer vores ingeniører et udkast til en model.

Vi benytter os af den nyeste computerteknologi inden for området. Med den kan vi hurtigt og effektivt fremstille et udkast til en model, der opfylder din virksomheds behov.

 

4. Prøver

Vi leverer altid en prøve før, vi starter produktionen. Derved undgår vi fejlproduktioner og spild. Og så er du sikret, at emballagen lever op til dine forventninger og behov.

 

5. Tryk

Trykket tilfører emballagen en stærk brandingværdi. Vi har de optimale trykkeværktøjer til rådighed, så din virksomheds emballage kan få et tryk, der matcher dit brand og firmaprofil.

Vi kan levere tryk i Flexo, Offset og Preprint.

Det er vigtigt for os er, at du er tilfreds. Derfor sender vi dig en prøve inden trykstart. På den måde sikrer vi, at der ikke opstår miskommunikation og fejltryk.

 

6. Produktion

Når prøverne er godkendt, sætter vi emballagen i produktion.

Vi producerer al vores emballage hos faste og håndplukkede samarbejdspartnere i Tyskland. Eneste undtagelse af vores patenterede pappaller, der bliver produceret på en fabrik i Ølgod.

 

7. Levering

Sidste er fase er levering af emballagen til dig. Herefter kan din virksomhed tage den nye emballage i brug.
Kontakt os, hvis du har en forespørgsel. Så udarbejder vi den bedste løsning til din virksomhed.