Pappaller

Pal-let – Pappaller

Den patentanmeldte palleserie Pal-let er kendetegnet ved sin store styrke, der på trods af sin lave vægt fra kun 1,5 kg. kan belastes op til 800 kg. Med Pal-let pappaller undgår man problemer med søm, splinter, lugt, bakterier og misfarvede paller. Pappallen Pal-let er i princippet varmebehandlet og modstandsdygtig overfor fugt og kan derfor anvendes på eksport markeder, der kræver varmebehandlede pappaller fri for skadedyr.

For mere info om pappaller se: www.pal-let.com

Forskellige størrelser

EUR pallen 1200 x 800 mm er den gældende standard fra Den Engelske Kanal til Vladivostok ved den russiske stillehavskyst. Den amerikanske palle er 48″ x 40″ = 1219,2 x 1016 mm. I UK anvendes en palle med målene 1200 x 1000 mm. I Australien er pallemålet 1140 x 1140 mm eller 1156 x 1156 mm og i Fjernøsten der anvendes mest paller med målene 1100 x 1100 mm. Vi kan producere pappaller i netop de mål der opfylder jeres behov.

pal-let

Letvægter

Pal-let seriens egenvægt starter ved 1,5 kg. Den tungeste pappalle i serien vejer ca. 7,8 kg. En almindelig EUR palle vejer ca. 24 kg. Det er derfor muligt at opnå en meget stor vægtbesparelse under transport. Pappaller er derfor særdeles velegnet til luftfragt, som ofte koster ca. 20 kr. pr. kilo, her er der meget store besparelser at hente.

pappaller_let

Uden lister

Den mest simple udgave af Pal-let pallen, består af et ark og et antal fødder. Pallen er mest velegnet til papcontainere og knock down møbler. Kvaliteten på arket og antallet af fødder tilpasses den aktuelle opgave. Såfremt der ønskes en større stabilitet, kan 2 eller flere ark krydslimes. Pallen vejer 1,5 kg. og kan belastes op til 5400 kg. statisk vægt.

 

pappaller_udenlister

Pal-let med lister og 9 klodser

Pal-let pallen med 9 klodser og lister er nærmest blevet en standard palle. Pallen er velegnet til transport på rullebaner og moderat belastning i pallereoler. Pallen kan laves i mål efter ønske. De sammensmeltede lister giver en meget god modstandsdygtighed overfor fugt.

pappaller_rullebane

Pal-let med 9 eller 12 klodser

Pal-let pallen med op til 12 klodser er en meget stabil pappalle, der er særdeles velegnet til brug i pallereoler. Den korte afstand mellem klodserne gør, at pappallen kan belastes op til 600 kg. uden nedbøjning. Alt efter belastning kan pallen leveres med 3 eller 5 mm lister som bundlister.

pappaller_pallereol

Pal-let med dobbeltlister

Pal-let med dobbeltlister er den stærkeste pappalle i Pal-let serien. De dobbelte lister giver en ekstrem stabilitet i pallen og den kan derfor belastes med op til 1250 kg. i lagerreoler og på rullebaner. Pallens lister kan drejes 90 grader, såfremt stabilitet på bredden ønskes i stedet.

pappaller_dobbeltlister

Container palle / Pal-let container

Vi har fremstillet en Pal-let palle med en højde på kun 50 mm. Pallen kan med fordel anvendes til transport i containere, hvor pladsen kan udnyttes optimalt til transport af gods og ikke til transport af træpaller der optager en masse plads. Pallen kan også anvendes, hvor der endnu ikke er installeret et Slip-sheet anlæg på modtager destinationen fordi godsmængden endnu ikke er så stor at investeringen kan betale sig.

containerpalle

Løse klodser

Klodserne der anvendes i Pal-let serien, kan også leveres som løse klodser i mål efter ønske. Endvidere kan de leveres som selvklæbende klodser, til at klæbe direkte under emballage eller salgsdisplay, herved spares en palle, der heller ikke skal returneres. De løse klodser kan eksempelvis også anvendes under bordplader, papcontainere med mere.

klods

Genbrug

Alle Pal-let seriens pappaller er fremstillet udelukkende af papir. Pallen der primært består af bølgepap der er lavet af genbrugspapir, kan derfor recirkuleres 100 % og kan derfor bortskaffes sammen med andet pap affald.

pappaller_bortskaffelse