UN-godkendt emballage

UN-godkendt emballage til fragt af farligt gods

Eksporterer du farligt gods? Så har du brug for UN godkendt emballage. Vores samarbejdspartnere har egne certificerede laboratorier. Det minimerer din pris og leveringstid.

Emballage af højrisiko gods kræver ikke nødvendigvis dyre og tunge materialer, som mange virksomheder tror. Derfor vil vi gerne mane den misforståelse til jorden. Pap er nemlig mindst lige så egnet som UN-godkendt emballager som aluminium og træ. Hvis ikke bedre.

6 gode grunde til at vælge UN-godkendte emballager af pap

Der er en række af fordele ved at vælge pap frem for andre materialer.

Papemballage er:

 1. Økonomisk
 2. Pladsbesparende
 3. Let
 4. Slidstærk
 5. Bæredygtig
 6. Tilpasningsvenlig

Vil du have dit eget hold af eksperter i pap?

Bentsen Emballage er specialist i papemballage.

Som kunde hos os får du et professionelt hold af eksperter inden for pap til rådighed. Fra laboratorie til levering. Med mere end 20 års erfaring giver vi dig den bedste rådgivning og en individuel løsning.

Vi kender markedet, udviklingen og ikke mindst kravene til at fremstille en sikker og UN-godkendt emballage, der lever op til UN’s regler og bestemmelser og frem for alt dine individuelle ønsker.

 

Kontakt os, hvis du har en forespørgsel. Så udarbejder vi en skræddersyet løsning til dig. På den måde får du en emballage, der passer perfekt til din virksomheds fragtomfang og de materialer, du fragter!

 

 

For mere info omkring transport af farligt gods, og hvad der stilles af krav til UN-godkendte emballage så klik ind på BSR’s hjemmeside for at se mere omkring UN-klasser.

Gods der kræver UN-godkendt emballage

Beredskabsstyrelsen har udfærdiget en liste over farlige stoffer, der kræver UN-godkendt emballage, hvis du ønsker at transportere dem som virksomhed.
Listen indbefatter blandt andet:

 • Eksplosive stoffer og genstande
 • Gasser
 • Brandfarlige væsker
 • Selvandtændelige stoffer
 • Oxiderende stoffer
 • Organiske peroxider
 • Radioaktive stoffer
 • Ætsende stoffer


Bemærk, dette er blot nogle af de stoffer, der er klassificeret som farlige. Læs mere på beredskabsstyrelsens hjemmeside
www.brs.dk.

un godkendt emballage